loading...

همه چی

بازدید : 7
سه شنبه 28 فروردين 1403 زمان : 11:44

جشن سروشگان و جشن فروردینگان

فرهنگ و تمدن کشور ما ایرانیان با فرهنگ زرتشتی گره خورده و از سالیان قدیم تا به حال بعضی از اداب و رسوم و سنت های باستانی این دوره همچنان پا برجا مونده و بعضی از مردم کشورمون علاقه زیادی دارن که درباره ی اون ها بیشتر بدونن و حتی تا جایی که براشون مقدور هست اون ها رو به جا بیارن و برای حفظ فرهنگ و تمدن چندین هزار ساله سعی می کنن به روش های مختلفی دست آویز بشن که این کار واقعا ارزشمند و زیبا هستش. ما هم به نوبه ی خودمون تصمیم داریم که سهمی در این راه داشته باشیم و در حد توانمون از فرهنگ زیبای کشورمون هر از چندی و به بهانه های مختلف یادی بکنیم.

جشن سروشگان و جشن فروردینگان یا به بیان دیگه ای ، روز سروش و روز فررودین دو تا جشنی هستش که با توجه به این که به تاریخشون نزدیک هستیم ، برای موضوع این مقاله انتخاب کردیم و خب بهش فکر کردیم که بیشتر دونستن درباره ی این جشن شاید به اون دسته از ایرانی های عزیزی که دوست دارن پایبندی خودشون رو به سنت های باستانی مون نشون بدن و حتی شاید به فکر کادو چی بخرم برای عزیزانشون بیفتن کمک کنن. لازمه که همین اول اشاره کنیم که جشنها و آیینهای زرتشتی به دو دستۀ آیینهای مذهبی و غیر مذهبی، و فردی و اجتماعی دستهبندی میشود. ( مرجع ویکی پدیا)

اگه یه نگاهی به تاریخچه و فرهنگ باستانی کشورمون بندازیم به احتمال زیاد اولین چیزی که خیلی خیلی درخشان و پر رنگ به چشم و ذهن مون میاد جشن های متعدد اون زمان هستش. یعنی این جوری که مردم توی اون دوره انگار دنبال یه بهونه ای بودن تا برای بیشتر روزها اسم های مختلف و البته با مسما انتخاب کنن و با یه داستان زیبا برای اون روز به شادی و برگزاری جشن مشغول بشن و این طور هم به نظر می رسه که بیشتر روز های سال از نظر اون ها مقدس بوده و البته چیزی هم که مشخصه این جشن گرفتن ها برای اون ها یه نوعی از عبادت کردن بوده. مثل همین دو جشن سروشگان و جشن فروردینگان که بالا بهشون اشاره کردیم. به دور از هرگونه تعصب اگه یه کم به این جملات بیشتر فکر کنیم می بینیم که چه قدر این طرز فکر و شیوه ی زندگی به روحیه ی مردم یه کشور می تونه کمک کنه و چه قدر زندگی رو براشون قشنگ تر و ارزشمند تر می کنه. چه قدر درصد افسردگی تو همچین کشوری کمتر می شه و تازه چه قدر انگیزه ی آدما برای داشتن یه زندگی هدفمند بیشتر می شه.

این بینابین خدمت کادوجو های عزیزمون عرض کنیم که از اون جایی که استقبال شما عزیزان از بخش کادویابی یا همون چالش دوست شناسی کادویی بی نظیر و باورنکردنی بود ما به فکر افتادیم که تعرفه های مختلفی رو براتون در نظر بگیریم تا شما بتونین با کیفیت بهتری از خدمات ویژه ی ما بهره مند بشین. فقط کافیه که به بخش تعرفه ها برید و اونی که فکر می کنین براتون مناسب تره رو انتخاب کنین.

با توجه به اولویت تاریخی اول میریم که درباره ی جشن سروشگان یا سروش روز صحبت کنیم و ببینیم داستانش از چه قراره و به چه دلیل جشن گرفته می شده.

سروش روز یا جشن سروشگان :

همون طور که گفتیم جشن های باستانی زرتشتی ها دو دسته داشته و یکی از این دسته ها جشن های مذهبی دین زرتشت رو توی خودش جا داده. یکی از این جشن های مذهبی سروش روز یا به عبارت دیگه جشن سروشگان بوده. در واقع اگه بخوایم روشن تر براتون بگیم هفدمین روز از هر ماه توی گاه شماری ایرانی « سروش » نامگذاری شده. خب حالا سروش کی هست و چرا این قدر مهم بوده که روز به نامش انتخاب کردن.

سُروش یکی از ایزدان باستانی ایرانی ها محسوب می شده و از دسته ی ایزدان بزرگ به شمار می رفته که کارش این بوده که از نظم حاکم بر دنیا مراقبت و محافظت کنه و میشه گفت که فرشته ی نگهبان خاص زرتشتیان بوده و علاوه بر این ها از پیمان ها هم مراقبت می کرده. پس با این حساب دلیل اهمیت و احترامی که ایرانی ها برای این ایزد قائل بودن کاملا قابل درک میشه. و از اون جایی هم که گفتیم که هفدهمین روز ماه رو روز سروش می دونستن پس هفدهم فروردین ، روز سروش به حساب میاد و این جا می خوایم به شما بگیم که اگر عزیزتون متولد این ماه هستش و دقیقا تولدش روز هفدهم فروردین ، چه قدر قشنگ میشه که به خاطر زنده نگه داشتن سنت های باستانی کشورمون وقتی دارین به چی بخرم کادو تولد فکر می کنین در کنار کادوی اصلیتون هدیه ای هرچند کوچیک هم بابت جشن گرفتن سروش روز تهیه کنین.یادتون هم نره از نکات مهم خرید هدیه تولد برای فروردین ماهی ها استفاده کنید.

اما یه نکته ای درباره ی این ایزد وجود داره اینه که خیلی ها مرتبه ی سروش رو بالاتر از ایزد می دونن و اون رو از امشاسپندان می دونن. امشاسپندان از صفات پاک اهورامزدا هستن که توی دین زرتشت برای هرکدوم از این صفات یه فرشته در نظر گرفته میشه. همه مون هم می دونیم که 7 توی این دین و بعضی دیگه از ادیان عدد مقدسی بوده و هست پس تعداد امشاسپندان 7 تا بوده و حالا داستان از این قراره که یکی از اون ها به نام سپنت مینو از دسته ی امشاسپندان جدا میشه که البته بالاترین مرتبه رو هم بین همه شون داشته و به خاطر این که اون عدد 7 مقدسی که گفتیم سر جای خودش باقی بمونه سروش رو وارد امشاسپندان می کنن و درجه و مرتبه ش رو تا این حد بالا می دونن و خب کلا هم جزو ایزدان محبوب به شمار می رفته. پس اگر احیانا جایی به جای این که سروش رو به عنوان ایزد معرفی کنن ، امشاسپند معرفی کردن بدونین که علتش اینه.

خب این از یه معرفی مختصر از سروش و قبل این که بریم سراغ داستان جشن سروشگان و این که به چه روش و آیینی انجام می شده شما رو دعوت می کنیم که بعد از خوندن این مقاله حتما به مقاله ی جذاب کادو لاکچری زنانه هم سر بزنین و یه کم از وقت ارزشمندتون رو به خوندن اون اختصاص بدین، چون که تیم تحریریه خیلی با ظرافت و جزئیات برای شمایی که دغدغه ی خرید این جور کادو ها رو برای خانم ها دارین هم از نکات خیلی مهم انتخاب کادو و هم از ایده کادو های جذاب براتون نوشته.

واقعیت اینه که بیشتر جشن های و مراسن دینی ای که روز هفدهم هر ماه برگزار می شده در کمال تاسف از خاطر رفته و شاید به سختی بشه کسی رو پیدا کرد که درباره ی همه ی اون ها به خوبی بتونه بهمون اطلاعات بده . اما چیزی که درباره ی جشم سروشگان به طور قطع وجود داشته اینه که به طور به خصوص توی ماه فروردین کلا اهمیت منحصر به فردی نسبت به ماه های دیگه داشته و مراسم دینی ای برگزار می شده که با رفتن به آتشکده ها انجام می شده و مردم تن و روان خودشون رو می شستن و پاک می کردن و به سبک خودشون به نیایش مشغول می شدن. می دونیم که زرتشتی ها خیلی به پاکیزه بودن اهمیت می دادن. چیزی که شاید توی اون دوران توی کمتر منطقه ای تا این حدش دیده می شد.

اگه تا همین جا و با خوندن این مطالب درباره ی جشن سروشگان اشتیاق برای خرید کادو به مناسبت همچین روزی پیدا کردین و دلتون خواست به هر علتی برای عزیزتون یه کادوی خاص و ویژه تهیه کنین که حالا به تیپ شخصیتی اون فرد هم بخوره و حسابی غافلگیر بشه و بیشتر از قبل توی دلش جا باز کنین ، بدونین که ما کنارتون هستیم. شاید به نظر سخت بیاد که برای جشن سروش روز بخواین یه هدیه ای پیدا کنین که مناسب و بامسما باشه. اصلا سخت نگیرین. هدف شما خوشحالی عزیزتون با تقدیم یه کادوی زیبا و حفظ آیین ها و سنت های باستانی کشورتون هست ، پس از چالش دوست شناسی بخواین که کمکتون کنه و با پیشنهادات مناسبی که بهتون می ده بهترین رو انتخاب کنین و همون جا هم تهیه ش کنین تا ما براتون ارسالش کنیم. به همین جذابی و سادگی !

بریم ببینیم جشن بعدی که به زودی فرا می رسه چیه و چه داستانی پشتش داره

فروردین روز یا جشن فروردینگان :

توی جشن سروشگان گفتیم که روز هفدهم هر ماه رو متعلق به ایزد سروش می دونستن. این جا باید بگیم که زرتشتی ها روز نوزدهم هر ماه رو « فروردین » می گفتن و جشنی با اسم فروردینگان برگزار می کردن که علت اون هم برای گرامی داشت فروهرما بوده که دقیقا معادل معنایی کلمه ی فروردین هستش. احتمال خیلی خیلی زیاد همه ی کادوجو های عزیز می دونن که فروهر یکی از باورهای خیلی قوی و والای زرتشتیان ایران باستان بوده و برای اون ها یه نیروی ابدی و فناناپذیر هستش که از قبل از به وجود اومدن همه چیز و همه کس بوده و بعد از بین رفتن همه همچنان باقی می مونه.

توی بخشی که درباره ی جشن سروشگان نوشتیم به مقاله ای که برای خانم ها توی سایت براتون نوشتیم اشاره کردیم. این جا وقتشه که بگیم که مدل مردونه ش هم نوشتیم. فقط کافیه روی کادو لاکچری مردانه کلیک کنین تا بتونین اون رو بخونین.

اول این مقاله براتون گفتیم که زرتشیان عزیز مردمی شاد بودن که دوست داشتن به هر مناسبتی جشن بگیرن و شادی کنن. این داستان حتی برای آیین سوگواری اون ها صدق می کنه. حالا چرا اینو میگیم ؟ چون فروردینگان دقیقا همون جشنیه که برای زنده نگه داشتن درگذشتگان برگزار می شده و در واقع به جای گریه و زاری و عزا ، این یادبود رو با جشن گرفتن انجام می دادن و اشخاصی که از دست داده بودن رو توی شادی های خودشون با این کار شریک می کردن، قشنگ نیست ؟ واقعا آدم ناخودآگاه به فکر میفته توی جشن فروردینگان برای عزیز از دست داده ش به خرید کادو فکر کنه.

جالبه که بدونین جشن فروردین روز یا همون جشن فروردینگان هم چنان در بعضی از مناطق کشورمون مثل یزد خیلی باشکوه توسط زرتشتیان عزیز برگزار میشه و آداب و آیین این جشن رو در کنار همدیگه برای درگذشتگان به خوبی به جا میارن.

اگه شما از کادوجوهای عزیزی هستین که دینشون زرتشتی هستش و دوست دارن که علاوه بر برگزاری رسومات مربوط به جشن فروردینگان برای آرامش و شادی خودتون هدیه ای تهیه کنین وقتشه که به خودتون هدیه بدین و برای این کار می تونین از ایده کادو برای خودم هم کمک بگیرین .

ما سعی می کنیم که بیشتر و بیشتر درباره های جشن های زیبا و پاک باستانی کشورمون براتون بنویسیم و البته که خوشحال می شیم اگه کادوجو های زرتشتی علاقه داشتن توی این راه بهمون کمک کنن و اطلاعات دقیق تر و بهتری بهمون بدن تا این آیین های زیبا با گذشت زمان از بین نرند و دست کم مردم خوبمون اطلاعاتی درباره ی تمدن کشور خودشون داشته باشن و بهش افتخار کنن. جشن های مثل سپندارمذگان که توی مقاله ی کادو چی بخرم هم تا حدی بهش اشاره کردیم و اگه دوست داشتین درباره ش بدونین می تونین به این مقاله سر بزنین.

خیلی تلاش کردیم که برای نوشتن این مقاله از منابع معتبر و قابل اعتماد استفاده کنیم تا شما اطلاعات صحیحی در اختیار داشته باشین. حتما باز هم به وبلاگمون سر بزنین که موضوعات جذاب زیادی رو برای سال جدید براتون در نظر گرفتیم.

و در پایان مثل همیشه یادآوری کنیم که تست دوست شناسی بی صبرانه منتظرتونه.

جشن سروشگان و جشن فروردینگان

فرهنگ و تمدن کشور ما ایرانیان با فرهنگ زرتشتی گره خورده و از سالیان قدیم تا به حال بعضی از اداب و رسوم و سنت های باستانی این دوره همچنان پا برجا مونده و بعضی از مردم کشورمون علاقه زیادی دارن که درباره ی اون ها بیشتر بدونن و حتی تا جایی که براشون مقدور هست اون ها رو به جا بیارن و برای حفظ فرهنگ و تمدن چندین هزار ساله سعی می کنن به روش های مختلفی دست آویز بشن که این کار واقعا ارزشمند و زیبا هستش. ما هم به نوبه ی خودمون تصمیم داریم که سهمی در این راه داشته باشیم و در حد توانمون از فرهنگ زیبای کشورمون هر از چندی و به بهانه های مختلف یادی بکنیم.

جشن سروشگان و جشن فروردینگان یا به بیان دیگه ای ، روز سروش و روز فررودین دو تا جشنی هستش که با توجه به این که به تاریخشون نزدیک هستیم ، برای موضوع این مقاله انتخاب کردیم و خب بهش فکر کردیم که بیشتر دونستن درباره ی این جشن شاید به اون دسته از ایرانی های عزیزی که دوست دارن پایبندی خودشون رو به سنت های باستانی مون نشون بدن و حتی شاید به فکر کادو چی بخرم برای عزیزانشون بیفتن کمک کنن. لازمه که همین اول اشاره کنیم که جشنها و آیینهای زرتشتی به دو دستۀ آیینهای مذهبی و غیر مذهبی، و فردی و اجتماعی دستهبندی میشود. ( مرجع ویکی پدیا)

اگه یه نگاهی به تاریخچه و فرهنگ باستانی کشورمون بندازیم به احتمال زیاد اولین چیزی که خیلی خیلی درخشان و پر رنگ به چشم و ذهن مون میاد جشن های متعدد اون زمان هستش. یعنی این جوری که مردم توی اون دوره انگار دنبال یه بهونه ای بودن تا برای بیشتر روزها اسم های مختلف و البته با مسما انتخاب کنن و با یه داستان زیبا برای اون روز به شادی و برگزاری جشن مشغول بشن و این طور هم به نظر می رسه که بیشتر روز های سال از نظر اون ها مقدس بوده و البته چیزی هم که مشخصه این جشن گرفتن ها برای اون ها یه نوعی از عبادت کردن بوده. مثل همین دو جشن سروشگان و جشن فروردینگان که بالا بهشون اشاره کردیم. به دور از هرگونه تعصب اگه یه کم به این جملات بیشتر فکر کنیم می بینیم که چه قدر این طرز فکر و شیوه ی زندگی به روحیه ی مردم یه کشور می تونه کمک کنه و چه قدر زندگی رو براشون قشنگ تر و ارزشمند تر می کنه. چه قدر درصد افسردگی تو همچین کشوری کمتر می شه و تازه چه قدر انگیزه ی آدما برای داشتن یه زندگی هدفمند بیشتر می شه.

این بینابین خدمت کادوجو های عزیزمون عرض کنیم که از اون جایی که استقبال شما عزیزان از بخش کادویابی یا همون چالش دوست شناسی کادویی بی نظیر و باورنکردنی بود ما به فکر افتادیم که تعرفه های مختلفی رو براتون در نظر بگیریم تا شما بتونین با کیفیت بهتری از خدمات ویژه ی ما بهره مند بشین. فقط کافیه که به بخش تعرفه ها برید و اونی که فکر می کنین براتون مناسب تره رو انتخاب کنین.

با توجه به اولویت تاریخی اول میریم که درباره ی جشن سروشگان یا سروش روز صحبت کنیم و ببینیم داستانش از چه قراره و به چه دلیل جشن گرفته می شده.

سروش روز یا جشن سروشگان :

همون طور که گفتیم جشن های باستانی زرتشتی ها دو دسته داشته و یکی از این دسته ها جشن های مذهبی دین زرتشت رو توی خودش جا داده. یکی از این جشن های مذهبی سروش روز یا به عبارت دیگه جشن سروشگان بوده. در واقع اگه بخوایم روشن تر براتون بگیم هفدمین روز از هر ماه توی گاه شماری ایرانی « سروش » نامگذاری شده. خب حالا سروش کی هست و چرا این قدر مهم بوده که روز به نامش انتخاب کردن.

سُروش یکی از ایزدان باستانی ایرانی ها محسوب می شده و از دسته ی ایزدان بزرگ به شمار می رفته که کارش این بوده که از نظم حاکم بر دنیا مراقبت و محافظت کنه و میشه گفت که فرشته ی نگهبان خاص زرتشتیان بوده و علاوه بر این ها از پیمان ها هم مراقبت می کرده. پس با این حساب دلیل اهمیت و احترامی که ایرانی ها برای این ایزد قائل بودن کاملا قابل درک میشه. و از اون جایی هم که گفتیم که هفدهمین روز ماه رو روز سروش می دونستن پس هفدهم فروردین ، روز سروش به حساب میاد و این جا می خوایم به شما بگیم که اگر عزیزتون متولد این ماه هستش و دقیقا تولدش روز هفدهم فروردین ، چه قدر قشنگ میشه که به خاطر زنده نگه داشتن سنت های باستانی کشورمون وقتی دارین به چی بخرم کادو تولد فکر می کنین در کنار کادوی اصلیتون هدیه ای هرچند کوچیک هم بابت جشن گرفتن سروش روز تهیه کنین.یادتون هم نره از نکات مهم خرید هدیه تولد برای فروردین ماهی ها استفاده کنید.

اما یه نکته ای درباره ی این ایزد وجود داره اینه که خیلی ها مرتبه ی سروش رو بالاتر از ایزد می دونن و اون رو از امشاسپندان می دونن. امشاسپندان از صفات پاک اهورامزدا هستن که توی دین زرتشت برای هرکدوم از این صفات یه فرشته در نظر گرفته میشه. همه مون هم می دونیم که 7 توی این دین و بعضی دیگه از ادیان عدد مقدسی بوده و هست پس تعداد امشاسپندان 7 تا بوده و حالا داستان از این قراره که یکی از اون ها به نام سپنت مینو از دسته ی امشاسپندان جدا میشه که البته بالاترین مرتبه رو هم بین همه شون داشته و به خاطر این که اون عدد 7 مقدسی که گفتیم سر جای خودش باقی بمونه سروش رو وارد امشاسپندان می کنن و درجه و مرتبه ش رو تا این حد بالا می دونن و خب کلا هم جزو ایزدان محبوب به شمار می رفته. پس اگر احیانا جایی به جای این که سروش رو به عنوان ایزد معرفی کنن ، امشاسپند معرفی کردن بدونین که علتش اینه.

خب این از یه معرفی مختصر از سروش و قبل این که بریم سراغ داستان جشن سروشگان و این که به چه روش و آیینی انجام می شده شما رو دعوت می کنیم که بعد از خوندن این مقاله حتما به مقاله ی جذاب کادو لاکچری زنانه هم سر بزنین و یه کم از وقت ارزشمندتون رو به خوندن اون اختصاص بدین، چون که تیم تحریریه خیلی با ظرافت و جزئیات برای شمایی که دغدغه ی خرید این جور کادو ها رو برای خانم ها دارین هم از نکات خیلی مهم انتخاب کادو و هم از ایده کادو های جذاب براتون نوشته.

واقعیت اینه که بیشتر جشن های و مراسن دینی ای که روز هفدهم هر ماه برگزار می شده در کمال تاسف از خاطر رفته و شاید به سختی بشه کسی رو پیدا کرد که درباره ی همه ی اون ها به خوبی بتونه بهمون اطلاعات بده . اما چیزی که درباره ی جشم سروشگان به طور قطع وجود داشته اینه که به طور به خصوص توی ماه فروردین کلا اهمیت منحصر به فردی نسبت به ماه های دیگه داشته و مراسم دینی ای برگزار می شده که با رفتن به آتشکده ها انجام می شده و مردم تن و روان خودشون رو می شستن و پاک می کردن و به سبک خودشون به نیایش مشغول می شدن. می دونیم که زرتشتی ها خیلی به پاکیزه بودن اهمیت می دادن. چیزی که شاید توی اون دوران توی کمتر منطقه ای تا این حدش دیده می شد.

اگه تا همین جا و با خوندن این مطالب درباره ی جشن سروشگان اشتیاق برای خرید کادو به مناسبت همچین روزی پیدا کردین و دلتون خواست به هر علتی برای عزیزتون یه کادوی خاص و ویژه تهیه کنین که حالا به تیپ شخصیتی اون فرد هم بخوره و حسابی غافلگیر بشه و بیشتر از قبل توی دلش جا باز کنین ، بدونین که ما کنارتون هستیم. شاید به نظر سخت بیاد که برای جشن سروش روز بخواین یه هدیه ای پیدا کنین که مناسب و بامسما باشه. اصلا سخت نگیرین. هدف شما خوشحالی عزیزتون با تقدیم یه کادوی زیبا و حفظ آیین ها و سنت های باستانی کشورتون هست ، پس از چالش دوست شناسی بخواین که کمکتون کنه و با پیشنهادات مناسبی که بهتون می ده بهترین رو انتخاب کنین و همون جا هم تهیه ش کنین تا ما براتون ارسالش کنیم. به همین جذابی و سادگی !

بریم ببینیم جشن بعدی که به زودی فرا می رسه چیه و چه داستانی پشتش داره

فروردین روز یا جشن فروردینگان :

توی جشن سروشگان گفتیم که روز هفدهم هر ماه رو متعلق به ایزد سروش می دونستن. این جا باید بگیم که زرتشتی ها روز نوزدهم هر ماه رو « فروردین » می گفتن و جشنی با اسم فروردینگان برگزار می کردن که علت اون هم برای گرامی داشت فروهرما بوده که دقیقا معادل معنایی کلمه ی فروردین هستش. احتمال خیلی خیلی زیاد همه ی کادوجو های عزیز می دونن که فروهر یکی از باورهای خیلی قوی و والای زرتشتیان ایران باستان بوده و برای اون ها یه نیروی ابدی و فناناپذیر هستش که از قبل از به وجود اومدن همه چیز و همه کس بوده و بعد از بین رفتن همه همچنان باقی می مونه.

توی بخشی که درباره ی جشن سروشگان نوشتیم به مقاله ای که برای خانم ها توی سایت براتون نوشتیم اشاره کردیم. این جا وقتشه که بگیم که مدل مردونه ش هم نوشتیم. فقط کافیه روی کادو لاکچری مردانه کلیک کنین تا بتونین اون رو بخونین.

اول این مقاله براتون گفتیم که زرتشیان عزیز مردمی شاد بودن که دوست داشتن به هر مناسبتی جشن بگیرن و شادی کنن. این داستان حتی برای آیین سوگواری اون ها صدق می کنه. حالا چرا اینو میگیم ؟ چون فروردینگان دقیقا همون جشنیه که برای زنده نگه داشتن درگذشتگان برگزار می شده و در واقع به جای گریه و زاری و عزا ، این یادبود رو با جشن گرفتن انجام می دادن و اشخاصی که از دست داده بودن رو توی شادی های خودشون با این کار شریک می کردن، قشنگ نیست ؟ واقعا آدم ناخودآگاه به فکر میفته توی جشن فروردینگان برای عزیز از دست داده ش به خرید کادو فکر کنه.

جالبه که بدونین جشن فروردین روز یا همون جشن فروردینگان هم چنان در بعضی از مناطق کشورمون مثل یزد خیلی باشکوه توسط زرتشتیان عزیز برگزار میشه و آداب و آیین این جشن رو در کنار همدیگه برای درگذشتگان به خوبی به جا میارن.

اگه شما از کادوجوهای عزیزی هستین که دینشون زرتشتی هستش و دوست دارن که علاوه بر برگزاری رسومات مربوط به جشن فروردینگان برای آرامش و شادی خودتون هدیه ای تهیه کنین وقتشه که به خودتون هدیه بدین و برای این کار می تونین از ایده کادو برای خودم هم کمک بگیرین .

ما سعی می کنیم که بیشتر و بیشتر درباره های جشن های زیبا و پاک باستانی کشورمون براتون بنویسیم و البته که خوشحال می شیم اگه کادوجو های زرتشتی علاقه داشتن توی این راه بهمون کمک کنن و اطلاعات دقیق تر و بهتری بهمون بدن تا این آیین های زیبا با گذشت زمان از بین نرند و دست کم مردم خوبمون اطلاعاتی درباره ی تمدن کشور خودشون داشته باشن و بهش افتخار کنن. جشن های مثل سپندارمذگان که توی مقاله ی کادو چی بخرم هم تا حدی بهش اشاره کردیم و اگه دوست داشتین درباره ش بدونین می تونین به این مقاله سر بزنین.

خیلی تلاش کردیم که برای نوشتن این مقاله از منابع معتبر و قابل اعتماد استفاده کنیم تا شما اطلاعات صحیحی در اختیار داشته باشین. حتما باز هم به وبلاگمون سر بزنین که موضوعات جذاب زیادی رو برای سال جدید براتون در نظر گرفتیم.

و در پایان مثل همیشه یادآوری کنیم که تست دوست شناسی بی صبرانه منتظرتونه.

نظرات این مطلب

تعداد صفحات : 0

درباره ما
موضوعات
آمار سایت
  • کل مطالب : 59
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • بازدید امروز : 43
  • بازدید کننده امروز : 1
  • باردید دیروز : 43
  • بازدید کننده دیروز : 0
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 127
  • بازدید ماه : 88
  • بازدید سال : 1041
  • بازدید کلی : 1488
  • <
    پیوندهای روزانه
    آرشیو
    اطلاعات کاربری
    نام کاربری :
    رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟
  • خبر نامه


    معرفی وبلاگ به یک دوست


    ایمیل شما :

    ایمیل دوست شما :



    کدهای اختصاصی